Alles uit eigen voorraad geleverd
Gratis verzending vanaf 25 euro!
Op werkdagen voor 12.00 besteld, de volgende dag bezorgd.
Webshopkeurmerk

Filters

Stepjes

Stepjes zijn hartstikke leuk voor je kind om mee te spelen. Lekker samen op pad met je kind terwijl hij of zij rondrijdt op de step. Naast dat het leuk speelgoed is, is het ook erg goed voor de motoriek en het evenwicht van je zoon of dochter. Om te beginnen kun je kiezen voor een kinderstep met 3 wielen. Iets meer in balans en ook erg geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Zelfs al jonger!

123 resultaten
Volgorde

Een stepje op twee of drie wielen?

De stepjes die je in ons assortiment zijn in diverse uitvoeringen te vinden. Afhankelijk van de leeftijd en lengte van het kind kies je voor het type steps dat bij hem of haar past. Denk aan een step voor kinderen die het nog wat spannend vinden, maar ook aan grotere steps waar de meer ervaren kinderen op kunnen stappen.


Om te beginnen hebben we kindersteps met twee wielen waar de oudere kinderen op weg kunnen racen. Zij kunnen hun evenwicht al beter bewaren en stappen zonder problemen op de step. Kinderen die daar nog wat meer moeite mee hebben, kunnen het leren op de kinderstep met drie wielen. Voor de waaghalzen onder de kinderen verkopen we stoere stuntsteps die geschikt zijn om mee te springen en te stunten.


Kinderstep kopen?

Goed voorbereid op de kinderstep stappen

Dat gaat niet zonder de nodige bescherming. Om te voorkomen dat ze zich bezeren, laat je de kinderen pas op de step als ze hun kinderhelm op hebben gedaan. Kunnen ze daarna zorgeloos hun gang gaan, over de stoep racen en de nieuwste kunstjes op de stepjes leren.


Het fijne van de kinderstep is dat je met het stuur extra houvast hebt. Je kunt gemakkelijk sturen en je met één voet afzetten om vooruit te komen. Wil je een stap verder gaan en met nog meer uitdaging leren balans te houden? Stap dan op een van onze stoere skateboards die net als de kinderstep verveling weten te voorkomen.


Stepjes voor kinderen koop je bij Kidsbikes

Hoor je van je kinderen regelmatig dat ze net als hun vriendjes op de kinderstep willen spelen? Geef ze een van onze stoere en kwalitatieve stepjes cadeau waarmee ze de nodige kilometers kunnen maken. Binnen op de bank tv kijken is er niet meer bij. Zodra ze de kans hebben, stappen ze op de step en zie je ze voorlopig niet meer terug.


Heb je vragen over de kinderstep of wil je er een bestellen voor jouw kind? Neem dan contact met ons op, zodat je je kinderen binnenkort verrast met een tof cadeau.