Alles uit eigen voorraad geleverd
Gratis verzending vanaf 25 euro!
Op werkdagen voor 12.00 besteld, de volgende dag bezorgd.

Verzendinformatie

Wij versturen uw bestelling binnen Nederland en België voor € 4,95 per bestelling. Is uw orderbedrag hoger is dan € 25,00 dan versturen wij gratis. Kleinere pakketten versturen wij met PostNL of DPD. Grotere pakketten worden verstuurd met Transmission.
 
Thuisbezorgd door PostNL
Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een afhaallocatie geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.
 
Voor meer informatie over een PostNL pakketshop bij u in de buurt.
https://www.postnl.nl/locatiewijzer
 
Thuisbezorgd door DPD
Uw bestelling wordt bezorgd door DPD op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een Pickup parcelshop geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.
 
Voor meer informatie over een DPD parcelshop bij u in de buurt.
https://www.dpdgroup.com/nl/mydpd/parcel-shops
 
Thuisbezorgd door Transmission
Wij maken gebruik van Transmission voor het versturen van grotere pakketten zoals de grotere kinderfietsen in doos en/of één van onze rijklare fietsen uit de winkel. Uw bestelling wordt bezorgd door Transmission op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur. Vaak wordt u een half uur voor aflevering gebeld door de chauffeur.
 
Voor meer informatie over Transmission.
https://trans-mission.nl/nl