Alles uit eigen voorraad geleverd
Gratis verzending vanaf 25 euro!
Op werkdagen voor 12.00 besteld, de volgende dag bezorgd.
Webshopkeurmerk

PAW Patrol fietsen

Met de tienjarige Ryder voorop gaan de helden van PAW Patrol keer op keer op avontuur om belangrijke missies te volbrengen. Gaat je kind helemaal op in deze avonturen en verplaatst hij zich regelmatig in de hoofdpersoon? Verras hem dan met een van onze stoere PAW Patrol fietsen waarop hij leert fietsen en tegelijk met zijn eigen fictieve patrol op avontuur gaat.

Bekijk ons aanbod
PAW Patrol fietsen
PAW Patrol fietsen

Op avontuur met de vrienden van PAW Patrol

Is je kind groot fan van de PAW Patrol-vrienden en slaat hij het liefst geen avontuur over? Op onze kinderfietsen en -steps in het heldenthema kan hij zijn eigen avonturen creëren. Met een beetje fantasie leeft je kind zich helemaal uit terwijl hij op een van onze PAW Patrol fietsen zijn eerste meters maakt. De fietsen zijn uitgevoerd in stoere kleuren die aansluiten bij het thema en met afbeeldingen van de stoere puppy’s.

Naast onze PAW Patrol-fietsen vind je in ons assortiment fietsen en steps die zijn uitgevoerd in andere populaire kinderthema’s. Kruipt je kind graag in de huid van Spiderman, Barbie of de prinsessen van Frozen, dan zal hij of zij met veel plezier op een bijpassende kinderfiets stappen. 

Klaar voor een veilig avontuur

Wil je kind op zijn PAW Patrol-fiets de wereld redden, dan is het belangrijk dat hij dit in alle veiligheid doet. Veiligheid staat voorop en daar hebben we bij Kidsbikes alle aandacht voor. De kwaliteit van onze kinderfietsen is hoog, onder andere dankzij het stevige frame en de betrouwbare remmen. Je kunt er dus gerust op zijn dat je kind bij het leren fietsen en in zijn avonturen veilig op pad kan.

Daarnaast vind je in ons assortiment een uitgebreid aanbod aan helmen en andere fietsaccessoires die de veiligheid verhogen. Met stoere ontwerpen in de bekende PAW Patrol-kleuren sluiten deze accessoires helemaal aan bij de fiets. Grote kans dat je kind zoveel mogelijk naar buiten gaat om te spelen, te fietsen en de wereld te redden.

PAW Patrol fiets
PAW Patrol fiets kopen

PAW Patrol-fietsen van Kidsbikes

Bekijk onze PAW Patrol-fietsen die zijn uitgevoerd in de herkenbare themakleuren. Welke fiets past qua ontwerp en grootte bij jouw kind? Je kind zal met veel plezier op zijn nieuwe fiets stappen. Om het te leren én om op avontuur te gaan.

​​​​​​​Plaats je bestelling of neem bij vragen vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag met persoonlijk advies om de perfecte fiets voor jouw zoon of dochter te vinden.