Nieuws

De Italtrike La Cosa Explore! Nu op voorraad.

23-10-2020

Een duik in de diepte van de oceaan, een reis naar de grenzeloze ruimte, een wandeling in de wilde jungle of tussen de verborgen paden van het bos. De nieuwe Italtrike La Cosa Explore-collectie heeft vele werelden die alle kinderen al rijdend kunnen ontdekken! Vier varianten waarmee de kinderen veilig nieuwe avonturen kunnen beginnen. De loopauto van Italtrike, ontworpen in samenwerking met ..

Alpina zomeractie - Klaar voor de start!

28-06-2019

ALPINA ZOMERACTIE - KLAAR VOOR DE START! De bekende Alpina Cargo verschijnt deze zomer in matte pastelkleuren in combinatie met stoere grijze banden met zwarte sidewalls. De stoere decals op de jongensfietsen en de shiny folie decals op de meisjesfietsen maken de stevige transportfiets helemaal af! De fiets is zeer geschikt voor accessoires (bijvoorbeeld kratjes, snelbinders etc) en lijkt daarm..

Alpina Ocean: de meisjesfiets van 2018!

20-02-2018

De gloednieuwe Alpina Ocean is geïnspireerd op de populaire beachcruiser-stijl en is afgewerkt met details waar ieder meisje verliefd op wordt! Op de Alpina Ocean rijdt iedere kleine meid in stijl naar school en vriendinnen. Het model heeft een relaxte look en is uitgevoerd in zachte pasteltinten met contrasterende banden en velgen.  Naast de mooie kleuren en het stoere model is de Al..