Alles uit eigen voorraad geleverd
Gratis verzending vanaf 25 euro!
Op werkdagen voor 12.00 besteld, de volgende dag bezorgd.
Webshopkeurmerk

Filters

Skateboards

Op straat of skatepark je kunsten laten zien op een skateboard? Of wil jouw kind het leren? We hebben zowel voor beginner als gevorderde stoere (goedkope) skateboards. Voor de allerkleinsten hebben we kunststof skateboards in mooie opvallende kleuren. Is jouw kind al gevorderd en wil je iets anders dan de traditionele board? Laat hem of haar dan eens stappen op een Streetsurfing Wave GLX Rattlesnake. Leuk om te doen en tevens ook goed voor zijn/haar evenwichtsgevoel.

2 resultaten
Volgorde

Skateboards in diverse uitvoeringen

Op zoek naar een skateboard die je gemakkelijk van A naar B vervoert of juist om de show mee te stelen in het skatepark? Onze skateboards zijn uitgevoerd in diverse varianten, dus iedereen kan er zijn favoriet vinden.


De meest bekende skateboard is die waarmee je de half pipe en ramps in het skatepark trotseert. Met deze stoere uitvoering maak je indruk op je vrienden, zeker wanneer je de kunsten met gemak uitvoert.


De kunststof skateboards waar de allerkleinsten hun eerste kunsten op kunnen uitoefenen. Een ideaal product om de eerste meters mee te maken, en dat in een opvallende en vrolijke kleur. Naast de skateboards hebben we ook leuke stepjes waarmee je kinderen zich buiten uitstekend vermaken. Vinden ze de skateboard iets te spannend, dan hebben ze met de step iets meer houvast en minstens zoveel plezier


De waveboard is enorm populair en zie je overal op staat terug. Het ziet er ingewikkeld uit, maar na een paar keer oefenen race je weg op dit bijzondere model op twee wielen.


De longboard is ideaal om gezellig met vrienden door het park of langs de boulevard te toeren. De lengte van deze skateboard zorgt voor extra stabiliteit waardoor ook de minst ervaren skater blijft staan. Je stabiliteit verbeteren kan ook met onze Frozen fietsen.Skateboard kopen?

Klaar om te leren skaten?

Een rondje op de skateboard is niet alleen een heel leuke tijdverdrijf. Het is voor je kinderen een goede manier om te leren het evenwicht te bewaren. En door het gewoon te proberen, leert je kind om te durven en overwint hij de angst om te vallen. Natuurlijk verkopen we ook extra bescherming, zodat je kind zonder kleerscheuren thuiskomt. Bekijk daarvoor onze kinderhelmen.


Wil je meer info over onze skateboards, heb je bijvoorbeeld een specifieke vraag over een type skateboard? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou graag verder.