Vakantiesluiting van 30 juli t/m 17 augustus
Gratis verzending vanaf 25 euro!
Alles uit eigen voorraad geleverd
Webshopkeurmerk

Disney Cars

Is jouw kind dol op Disney Cars? Dan hebben wij dé perfecte productlijn voor je kind, namelijk een productlijn volledig gericht op Disney Cars. Allerlei soorten kinderproducten in het thema van Disney Cars. Jouw kind zal helemaal blij zijn met de Disney Cars producten en voelt zich helemaal op zijn gemak met deze spullen. Laat jouw kind op in eigen tempo leren lopen, fietsen, bewegen en ontdekken met de Disney Cars spullen. Meer weten over deze kinderfietsen en andere producten? Lees dan verder!

Bekijk ons aanbod
Disney Cars
Disney Cars

Wat is Disney Cars?

Disney Cars is een animatiefilm die zich afspeelt in de levendige wereld waar enkel auto’s leven. Het verhaal volgt BMcQueen, een ambitieuze raceauto die vast komt te zitten in Radiator Springs, nadat hij verdwaalt tijdens een tocht naar een belangrijke race. In Radiator Springs leert hij belangrijke lessen over vriendschap, nederigheid en het waarderen van andere mensen. De film is zeer populair geworden vanwege levendige personages, humor en positieve boodschappen. Deze film heeft een positieve invloed op kinderen gehad en heeft het nu nog steeds. Als jouw kind deze film nog nooit heeft gezien, is het zeker de moeite waard. 

Het ontwerp van de spullen

Als jouw kind liefhebber is van Disney Cars, dan zijn onze producten in de stijl van Disney Cars een groot cadeau voor je kind. Alles is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail, hierdoor komt de magie van de Cars-wereld echt tot leven. Levendige kleuren, opvallende plaatjes en iconische afbeeldingen van populaire personages zorgen ervoor dat het een prachtig ontwerp is. Je kind zal met trots gebruik maken van deze spullen. Of het nu gaat om een opvallende fiets of een step, jouw kind zal graag gebruik willen maken van deze spullen.

Het Disney Cars assortiment van Kidsbikes.nl

Bij Kidsbikes.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan Disney Cars producten, namelijk:

– Skateboards
– Fiets- en skatehelmen
– Jongensfietsen
– Steps
– Rolschaatsen
– Skates 

Deze producten zijn allemaal in de stijl van Disney Cars. Wil je liever niet dat je kind elke dag rondfietst op een fiets van Disney Cars? Dan is een step of skates ook een goede keuze. Jouw kind zal er net zoveel plezier mee ervaren. De producten in de Disney Cars productlijn zijn van zeer hoge kwaliteit voor een kindvriendelijke prijs. Je kunt je kind op zijn gemak en in alle veiligheid leren fietsen, skaten of steppen.

Disney Cars fietsen

TV en film thema’s van Kidsbikes.nl

Is jouw kind niet echt fan van Disney Cars, maar wel van een ander thema? Wij hebben ook producten in de thema’s Disney Princess, Disney Frozen, Spiderman, Barbie en Paw Patrol. Zo zit er vaak wel een leuk thema bij voor jouw kind. Zorg ervoor dat jouw kind helemaal blij is met een nieuwe fiets of step en kies voor een product uit onze tv- en film productlijn. 

De mooiste producten tegen een scherpe prijs kopen bij Kidsbikes.nl

Ben jij op zoek naar fiets-gerelateerde producten voor jouw kind? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Kidsbikes.nl. Wij hebben producten van de allerbeste merken tegen een scherpe prijs. In ons assortiment zitten kinderfietsen, driewielers, skateboards, loopfietsen, loopauto’s en diverse accessoires. Eventueel in een tv- en film thema.