Vakantiesluiting van 30 juli t/m 17 augustus
Gratis verzending vanaf 25 euro!
Alles uit eigen voorraad geleverd
Webshopkeurmerk

Volare kinderfietsen

Ben je op zoek naar een stoere, vrolijke kinderfiets, jongensfiets, meisjesfiets, transportfiets of crossfiets? Volare Bicycles heeft kinderfietsen voor alle leeftijden. Onze voorraad Volare kinderfietsen is uit voorraad leverbaar en te bestellen op de website of af te halen in onze kinderfietsenwinkel in Groningen.

Bekijk ons aanbod
Volare kinderfietsen
Unsplash

Lage prijs

Volare biedt kwalitatieve kinderfietsen voor een lage prijs!

Unsplash

75 jaar topkwaliteit

Al 75 jaar en biedt Volare de beste kwaliteit fietsen!

Unsplash

Unieke licenties

Vind leuke fietsen gebaseerd op films van Disney, Marvel en meer!

Volare kinderfietsen

Volare Kinderfietsen is de specialist in veilige en betrouwbare kinderfietsen. Alle fietsen worden in eigen huis ontworpen, van schroefje tot eindproduct. Door verstelbaarheid van zadel, stuur en instelbare remhandgrepen kan de kinderfiets gedurende een maximaal haalbare periode aan de groei van het kind worden aangepast.

Volare kinderfietsen
Volare kinderfiets kopen?

Voor jongens en meisjes

Volare maakt kinder fietsen voor jongens en meisjes met een modern, stoer of stijlvol ontwerp in combinatie met een degelijke constructie. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en gepaste hoogtes. Jouw kind zal zo stoer zijn als een superheld of schitteren als een prinses. Volare biedt diverse licentie producten aan waaronder Peppa Pig, Paw Patrol, Baby Shark, Batman, LOL Suprise! en Scuderia Ferrari. Of je nu een skelter, kinderstepje, kinderhelm of kinderfiets zoekt, Volare biedt het aan.

De kenmerken van Volare

Bij het leren fietsen is comfort van groot belang voor kinderen. Ze dienen zich veilig en comfortabel te voelen op de kinderfiets. Volare-fietsen zijn ergonomisch ontworpen, met speciale aandacht voor de juiste zithouding en handgrepen die goed in de hand liggen. Deze aspecten dragen bij aan het comfortabel fietsen voor kinderen. Bovendien zijn de zadels en sturen eenvoudig aan te passen aan de groei van het kind, waardoor de kinderen langdurig plezier beleven aan de fiets. Daarnaast zijn de fietsen gemaakt met veiligheid als een prioriteit, wat duidelijk blijkt uit de geïntegreerde voorzieningen in elke fiets. De kinderfietsen van Volare zijn voorzien van stevige remmen, goed zichtbare reflectoren en een frame dat bestand is tegen stoten en vallen.

Volare kinderfietsen

Welkom op onze nieuwe website

Unsplash