Alles uit eigen voorraad geleverd
Gratis verzending vanaf 25 euro!
Op werkdagen voor 12.00 besteld, de volgende dag bezorgd.
Webshopkeurmerk

Filters

Kinderhelmen

Zo mooi om je kind plezier te zien hebben. Maar het laatste wat je wilt is dat hem of haar iets overkomt. Een kinderhelm biedt het hoofd van je kind de bescherming die het nodig heeft. En we hebben ze in allerlei kleuren en stijlen, dus er zit vast en zeker een helm tussen die jouw dochtertje en/of zoontje maar al te graag draagt. Want dat is natuurlijk ook belangrijk! Een veilige en stijlvolle kinderhelm kopen doe je bij Kidsbikes.

84 resultaten
Volgorde

Waar op letten bij aanschaf kinderhelm?

Als je een kinderhelm gaat kopen is het belangrijk dat de helm aan de Europese norm voldoet. Wij als erkende fietsenwinkel verkopen deze helmen. Dit scheelt alweer een hoop oplettendheid. Als je dit zelf wilt checken in de helm om er echt 100% zeker van te zijn, dan staat er in de binnenkant een CE-markering. Daarna gevolgd door het nummer van de Europese norm. Bij een kinderhelm is dit EN-1080.


Een ander belangrijk punt voordat je kindje gaat fietsen of de skateboard gaat gebruiken is dat de helm vooraf wordt gepast. Bij het kopen van een kinderhelm bepaal je de maat door de omtrek van je kindje zijn of haar hoofd ongeveer twee centimeter boven de wenkbrauwen te meten. Het is bij een helm voor kinderen belangrijk dat vooral het voorhoofd, de slapen en het achterhoofd goed bedekt zijn. De juiste maat kiezen is daarom van groot belang.


Tot slot is het belangrijk dat de helm goed wordt gedragen. De kinderhelm moet goed op het hoofd zitten voor de optimale bescherming. Het is belangrijk dat de helm stevig genoeg op het hoofd van je zoontje of dochtertje zit en niet te veel kanten op kan bewegen. Dit geldt ook voor de bandjes en de sluitingen. Deze moeten ook stevig zitten, maar tegelijk ook comfortabel.


Kinderhelm kopen?

Ons assortiment helmen

In ons assortiment bieden wij verschillende kinderhelmen aan. Het begint al in het ruimte aanbod van verschillende maten. Onze kinderhelm maten beginnen vanaf 46 centimeter en gaan tot 58 centimeter. Wij hebben een handige filteroptie in de webshop waarbij je de juiste maat kunt aanklikken en vervolgens snel het aanbod ziet.


Naast diverse maten hebben wij ook heel veel verschillende soorten kinderhelmen. Voor de fiets maar ook speciale helmen voor het skaten. En daarbij hebben we de helmen ook in verschillende kleuren, maar ook thema’s. Denk aan bekende superhelden of prinsessen. Het is namelijk ook belangrijk dat je kindje het leuk vindt om de helm te dragen. Betrek je zoontje of dochtertje daarom ook in het proces van een kinderhelm kopen.


Kinderhelm kopen bij Kidsbikes

Wil je graag dat je zoontje of dochtertje veilig de weg op gaat met de fiets? Dan kan een kinderfietshelm niet ontbreken. Ontdek ons assortiment met een ruim aanbod in kinderhelmen. Combineer de helm met een mooie kinderfiets of skateboard en laat je kindje niet alleen veilig, maar ook in stijl op de fiets stappen.


Voor advies of vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen en/of adviseren je dan graag persoonlijk verder.