Vakantiesluiting van 30 juli t/m 17 augustus
Gratis verzending vanaf 25 euro!
Alles uit eigen voorraad geleverd
Webshopkeurmerk

Filters

Skates

Als ouder is het een groot plezier om je kinderen actief en vol energie te zien. Dit kan door middel van vele dingen. Skaten is erg populair op het gebied van bewegen en ontwikkeling voor kinderen. Skaten is een leuke activiteit en biedt vele voordelen voor de ontwikkeling van je kind. Bij Kidsbikes.nl zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige skates die veilig zijn en ook comfortabel. Zit jij na te denken over het aanschaffen van skates? Lees dan vooral verder, want het heeft vele voordelen en het biedt optimaal plezier.

33 resultaten
Volgorde

Skates van Kidsbikes.nl voor jouw kind

Skaten is niet alleen een leuke manier voor kinderen om buiten te spelen, maar het biedt ook meerdere fysieke en mentale voordelen. Zo zorgt het voor de ontwikkeling van motorische vaardigheden. Skates helpen bij het verbeteren en ontwikkelen van de balans, coördinatie en spierkracht van je kind. Ten tweede is het ook gewoon erg gezond om te bewegen. Het is een goede oefening om te bewegen en dit draagt dan weer bij aan een gezonde levensstijl. Daar komt nog bij dat het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen geeft. Als kinderen leren skaten, bouwen ze zelfvertrouwen op en leren ze doorzetten om doelen te bereiken. Ten slotte de sociale interactie. Voor kinderen is skaten vaak een sociale activiteit. Kinderen gaan met vrienden en familie skaten en bouwen zo nieuwe vriendschappen op en hebben plezier. Iets wat ook erg belangrijk is voor jonge kinderen. Als je kind het tijdperk van de loopfietsen heeft gehad, is het tijd voor de volgende uitdaging. Skates kunnen een goede opvolger zijn.

De juiste skates kiezen

Er zijn ontzettend veel soorten skates op de markt en hierdoor kan een keuze soms nogal lastig zijn. Hier zijn enkele overwegingen die je moet maken bij het kiezen van skates voor je kind:


 • De maat
  De maat is natuurlijk ontzettend belangrijk. Zorg ervoor dat je de juiste maat skates kiest voor je kind. Te grote of te kleine skates kunnen het comfort belemmeren en het leerproces in de weg zitten.
 • Het type skates
  Er zijn verschillende typen skates. Overweeg of je kind inline skates of klassieke rolschaatsen wilt. Klassieke rolschaatsen bieden meer stabiliteit, dus dit is vooral geschikt voor beginners. Inline skates zijn meer gemaakt voor snelheid en wendbaarheid.
 • Veiligheid
  Kijk goed of de skates voorzien zijn van remmen, verstelbare gespen en een stevige ondersteuning voor de enkels. Dit zijn belangrijke factoren om de veiligheid van je kind te waarborgen.
 • Kwaliteit van het materiaal
  Kies skates die zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en langdurig gebruik. Zo heb je er het langste plezier van.

Skates kopen bij Kidsbikes.nl

Ben jij op zoek naar een paar skates voor jouw kind? Dan ben je bij Kidsbikes.nl op het juiste adres. Wij hebben zowel inline skates als klassieke rolschaatsen. Veel van onze skates zijn verstelbaar. Dit houdt in dat, stel je voor jouw kind heeft maat 30, dan kies je skates in maat 30-33. Dan kun je de skates verstellen tot maat 33 als de voeten groeien. Zo kun je extra lang met de skates! In ons assortiment zitten skates in allerlei verschillende kleuren en thema’s. Thema’s als Minnie Mouse, Cars, Frozen en Paw Patrol zijn verkrijgbaar. Daarnaast ook nog skates zonder thema, maar in de mooiste kleuren. Wil jij een paar van zulke mooie skates voor jouw kind? Kijk dan in onze webshop. Naast skates hebben wij nog veel meer voor kinderen. Loopfietsen, skateboards, loopauto's en kinderfietsen zitten allemaal in ons uitgebreide assortiment.