Alles uit eigen voorraad geleverd
Gratis verzending vanaf 25 euro!
Op werkdagen voor 12.00 besteld, de volgende dag bezorgd.
Webshopkeurmerk

Wheelybug

Op zoek naar de perfecte loopauto voor kleine avonturiers? Dan zijn de Wheelybug Biggetje, Bij, Koe, Muis en Panda precies wat je zoekt. Deze schattige en kleurrijke loopautootjes zijn perfect voor kinderen vanaf 1 tot 4 jaar oud. Ze zijn niet alleen leuk om op te rijden, maar ook goed voor de motorische ontwikkeling van je kind. Met de Wheelybug kunnen kinderen eindeloos rondrijden door het huis of de tuin. De loopfiets is gemaakt van stevig materiaal en heeft een zachte bekleding. Hierdoor kunnen kinderen comfortabel en veilig rijden, zonder dat ze zich bezeren. Dankzij de vier zwenkwielen is de Wheelybug ook nog eens heel wendbaar en kunnen kinderen gemakkelijk alle kanten op sturen.

Bekijk ons aanbod
Wheelybug
Cars Fietsen

Stimuleren motorische vaardigheden

Wheelybug loopauto's zijn een geweldige manier om de motorische vaardigheden van kinderen te ontwikkelen. Door op het speelgoed te rijden, oefenen kinderen hun balans, coördinatie en spierkracht.

Een ander voordeel van de Wheelybug loopauto is dat hij geschikt is voor binnen en buiten gebruik. Je kunt ze gemakkelijk binnen in huis gebruiken als het buiten regent, en als het mooi weer is, kunnen kinderen er buiten mee spelen.

Cars Fietsen

Waarom is de Wheelybug loopauto zo populair?

Er zijn verschillende redenen waarom Wheelybug loopauto's zo populair zijn onder Nederlandse ouders. Ten eerste zijn ze erg leuk om te zien. Kinderen zijn dol op de schattige dierenontwerpen en vinden het geweldig om erop rond te rijden.

​​​​​​​Daarnaast zijn ze evenals driewielers erg veilig en duurzaam. Ze zijn gemaakt van stevige materialen en hebben een stabiele constructie die niet gemakkelijk omvalt. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te maken en op te bergen.