Vakantiesluiting van 30 juli t/m 17 augustus
Gratis verzending vanaf 25 euro!
Alles uit eigen voorraad geleverd
Webshopkeurmerk
ITALTRIKE

Italtrike La Cosa Explore Bos

Italtrike La Cosa Explore Bos
Italtrike La Cosa Explore Bos Italtrike La Cosa Explore Bos Italtrike La Cosa Explore Bos Italtrike La Cosa Explore Bos Italtrike La Cosa Explore Bos Italtrike La Cosa Explore Bos Italtrike La Cosa Explore Bos Italtrike La Cosa Explore Bos
ITALTRIKE | 2111FOR990101

Italtrike La Cosa Explore Bos

Op voorraad in de webshop

74,90

Op werkdagen voor 12.00 besteld, de volgende dag bezorgd.
Op werkdagen voor 12.00 besteld, de volgende dag bezorgd.
Helaas, een groter aantal van dit product is niet beschikbaar

Beschrijving

LOOPAUTO ITALTRIKE LA COSA EXPLORE BOS • VANAF 1 JAAR

 

De Italtrike La Cosa loopauto is geschikt om zowel binnen- als buiten te gebruiken. Voorzien van 2 vaste achterwielen en 360 graden draaibare zwenkwielen voor. In de zitting is een handig opbergvakje voor speelgoed.

 

Eigenschappen Loopauto Italtrike La Cosa Explore Bos:

• Voor kinderen van 1 tot 6 jaar

• Voor binnen en buitengebruik

• 2 vaste & 2 zwenkwieltjes (360 graden draaibaar)

• Fluisterstille banden

• Opbergvakje in zitting

• Stapelbaar

• Maximale belasting: 50 kg.

• Afmeting: LxBxH: 47x21x29 cm.

• Gewicht: 2,5 kg.

 

Een duik in de diepte van de oceaan, een reis naar de grenzeloze ruimte, een wandeling in de wilde jungle of tussen de verborgen paden van het bos.

De nieuwe Italtrike La Cosa Explore-collectie heeft vele werelden die alle kinderen al rijdend kunnen ontdekken! Vier varianten waarmee de kinderen veilig nieuwe avonturen kunnen beginnen.

 

De loopauto van Italtrike, ontworpen in samenwerking met ontwerper Alain Pineau, prikkelt al jaren de verbeelding van kinderen. Het stelt hen in staat om op een eenvoudige en intuïtieve manier vrij te bewegen, zowel thuis als op de kleuterschool, waarbij ze een nieuw evenwicht en nieuwe motorische vaardigheden ervaren.

 

De Italtrike La Cosa Explore! is stapelbaar, gemakkelijk schoon te maken en mee te nemen. Het is het resultaat van een nauwkeurig onderzoek waarbij elk detail inspeelt op de behoefte van een specifiek kind.

Intuïtieve besturing en anti-kipsysteem maken het veilig en uiterst gemakkelijk te rijden. Kinderen kunnen daarom gemakkelijk leren van richting te veranderen met behulp van hun benen. De met rubber beklede wielen zijn geruisloos en laten geen sporen achter op de vloer; het kleine compartiment onder het zadel biedt ruimte voor speelgoed en alles wat nodig is om nieuwe, ongelooflijke reizen te beginnen.

 

Een nauwkeurige aandacht voor details wordt ook weerspiegeld in Italtrike's toewijding om te zoeken naar stevige en veilige materialen. Daarom heeft Italtrike besloten om de loopfietsen te bouwen van een gerecycled en recyclebaar polymeer van het merk MEPOL, deze voldoet aan alle eisen van de speelgoedveiligheidsvoorschriften.