Alles uit eigen voorraad geleverd
Gratis verzending vanaf 25 euro!
Op werkdagen voor 12.00 besteld, de volgende dag bezorgd.
Webshopkeurmerk
Wheelybug: Welke maten zijn er?
19-07-2023

Wheelybug: Welke maten zijn er?

Ben je op zoek naar een geweldig cadeau voor je kind? Zoek niet verder! De loopauto’s van het merk Wheelybug is een enorm populair speelgoeditem dat kinderen over de hele wereld betovert. Deze schattige ritjes zijn niet alleen leuk, maar ook educatief en stimulerend voor de ontwikkeling van je kleintje.
 
Maar welke Wheelybug maten zijn er? Is het belangrijk om de juiste maat te kiezen die past bij de leeftijd en behoeften van je kind? In dit artikel zullen we je meenemen door de verschillende Wheelybug maten en helpen je de goede keuze te maken!
 

Wat is een Wheelybug?

 
Voordat we ingaan op de verschillende maten, laten we eerst kort uitleggen wat een Wheelybug precies is. De Wheelybug is een schattig, duurzaam en multifunctioneel speelgoed op wielen dat kinderen van alle leeftijden aanspreekt.
 
Het unieke ontwerp combineert de levendige kenmerken van een knuffel met de bewegingsvrijheid van een ritje op wielen. Het is een soort loopwagen waar kinderen op kunnen zitten en zichzelf kunnen voortbewegen door hun voeten op de grond te duwen. Het resultaat is urenlang speelplezier en vrolijkheid!
 

Verschillende maten van de Wheelybug

 
De Wheelybug is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er voor elk kind een geschikte optie is. Laten we eens kijken naar de beschikbare maten en hun specifieke kenmerken:
 

Wheelybug Muis

De Wheelybug Muis is de kleinste maat en is perfect voor de allerkleinsten. Het is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar tot ongeveer 2,5 jaar oud. Met zijn schattige muizenoortjes en zachte bekleding zal deze kleine Wheelybug je kind zeker bekoren. Het heeft een draagvermogen tot 15 kg, wat ideaal is voor de ontdekkingsreis van je kleintje in de vroege jaren.
 

Wheelybug Hoes

De Wheelybug Hoes is de middelgrote maat en geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Deze maat heeft een draagvermogen tot 20 kg en biedt net iets meer ruimte en stabiliteit dan de kleinere variant. Met zijn vrolijke kleuren en grappige uitstraling zal de Wheelybug Hoes je kind uitnodigen om op avontuur te gaan en zijn of haar verbeelding te gebruiken.
 

Wheelybug Tijger

De Wheelybug Tijger is de grootste maat en bedoeld voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar oud. Deze imposante tijgeruitvoering zal je kinderen zeker aanspreken en hun speeltijd naar een hoger niveau tillen. Met een draagvermogen tot 25 kg is deze Wheelybug perfect voor oudere kinderen die nog steeds genieten van een ritje op wielen.
 

Wheelybug Egel

Een recente toevoeging aan het assortiment is de Wheelybug Egel. Deze maat is vergelijkbaar met de Wheelybug Hoes en is geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar oud. De Wheelybug Egel heeft een schattig egelontwerp en is perfect voor kinderen die dol zijn op dieren. Met zijn stevige constructie en soepel rollende wielen zal de Wheelybug Egel zeker een glimlach op het gezicht van je kind toveren.
 

Tips voor het kiezen van de juiste maat

 
Het kiezen van de juiste maat Wheelybug voor je kind is essentieel voor een optimale speelervaring. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het maken van de juiste keuze:
 
  • Overweeg de leeftijd en lengte van je kind. Elk model is ontworpen met specifieke leeftijdsaanbevelingen in gedachten, zodat de Wheelybug veilig en comfortabel kan worden gebruikt.
  • Controleer het maximaal draagvermogen van elke maat. Zorg ervoor dat de gekozen Wheelybug geschikt is voor het gewicht van je kind, zodat hij of zij er veilig op kan rijden.
  • Laat je kind even proberen voordat je een definitieve keuze maakt. Dit kan je helpen te bepalen of de geselecteerde maat comfortabel is en de juiste bewegingsvrijheid biedt.
 
Met deze tips kun je er zeker van zijn dat je de juiste Wheelybug-maat kiest die perfect bij je kind past!
 

Veelgestelde vragen over de Wheelybug-maten

 

1. Kan mijn kind de Wheelybug ook gebruiken als het iets te zwaar is?

Het is belangrijk om de maximale gewichtsbeperkingen van elke Wheelybug-maat in acht te nemen om de veiligheid en duurzaamheid van het product te waarborgen. Als je kind iets te zwaar is voor de geadviseerde maat, is het verstandig om te kiezen voor een grotere maat die geschikt is voor zijn of haar gewicht.
 

2. Is de grootste maat geschikt voor oudere kinderen?

Ja, de grootste Wheelybug maten zijn ontworpen voor oudere kinderen van 3 tot 5 jaar oud. Het heeft een hoger draagvermogen en biedt voldoende ruimte en stabiliteit voor oudere kinderen om comfortabel te rijden.
 
De Wheelybug is een geweldig cadeau voor je kind, ongeacht de leeftijd. Het stimuleert de motorische vaardigheden, versterkt de spieren en biedt eindeloos speelplezier. Kies de juiste maat en zie je kind genieten van het avontuur op zijn of haar eigen Wheelybug!