Alles uit eigen voorraad geleverd
Gratis verzending vanaf 25 euro!
Op werkdagen voor 12.00 besteld, de volgende dag bezorgd.
Webshopkeurmerk

Filters

Loopwagens

Het zien opgroeien van jouw eigen kind is voor ouders het allermooiste wat er is. Naarmate kinderen ouder worden groeien ze op en ontwikkelen ze zich in allerlei opzichten. Een belangrijke ontwikkeling is het leren lopen. Dit zal niet direct gaan, maar in kleine stapjes. Om de kinderen een beetje te ondersteunen hiermee, is het belangrijk ze te voorzien van de juiste hulpmiddelen. Een loopwagen is een essentieel hulpmiddel om zowel te leren lopen als het ontwikkelen van evenwicht, coördinatie en kracht in de spieren. Bij Kidsbikes hebben we een leuk assortiment aan loopwagens. Zo is er altijd wel een loopwagen waar jij en jouw kindje blij van worden. 

0 resultaten
Volgorde

Er zijn geen producten gevonden met de door u opgegeven filters.

Meer dan een stuk speelgoed

Hoewel een loopwagen vooral wordt gezien als een stuk speelgoed, is het veel meer dan dat. Het is een erg belangrijk hulpmiddel bij de ontwikkeling van kinderen. Hier zijn enkele redenen waarom een loopwagen een geweldige investering is:


  • Stimuleert de motorische ontwikkeling

Als een kindje achter een loopwagen loopt, worden de spieren getraind en verbetert het de coördinatie en balans. Dit geldt ook voor loopfietsen en een loopauto.


  • Bevordert onafhankelijkheid

Het geeft je kind een gevoel van onafhankelijkheid en zelfvertrouwen als ze leren lopen en de wereld om hen heen te verkennen.


  • Speelse leerervaring

Veel loopwagens zijn voorzien van kleurrijke en stimulerende functies. De kinderen zijn onder de indruk van de mooie loopwagen en hierdoor wordt het een speelse leerervaring.


  • Veiligheid

Loopwagens zijn ontworpen als stevige constructie. Dit zorgt ervoor dat kinderen veilig kunnen spelen.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een loopwagen?

Er zijn ontzettend veel soorten loopwagens op de markt en hierdoor kan het nogal lastig zijn om de juiste te kiezen. Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Ten eerste de stabiliteit. Kies een loopwagen met een stevige en stabiele constructie om te voorkomen dat de loopwagen kantelt tijdens gebruik. Ten tweede de verstelbaarheid. Zoek naar een loopwagen met verstelbare handgrepen, zodat de loopwagen mee kan groeien met jouw kind. Als derde de veiligheid van de loopwagen. Controleer goed of de loopwagen geen scherpe randen heeft en is uitgerust met anti-slip wielen. Zo kan de loopwagen veilig gebruikt worden zonder risico op ongelukjes. Ten slotte de duurzaamheid. Kies een loopwagen die gemaakt is van hoogwaardige materialen. Een loopwagen moet bestand zijn tegen het ruwe spel van een kind die aan het leren is.

Loopwagens van Kidsbikes.nl

Bij Kidsbikes.nl hebben we een leuk assortiment aan loopwagens. Van het merk Italtrike hebben we zowel normale loopwagens als rollerboards. Deze loopwagens en rollerboards zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, zo is er altijd wel een geschikte voor jouw kind. Bij de loopwagens is er ook keuze in grootte. De kleinere is voor kinderen van 1-2 jaar en de grotere versie is voor kinderen van 2-6 jaar. De rollerboards zijn iets veelzijdiger. Deze kunnen worden gebruikt van 2-14 jaar. Ook deze is er in verschillende kleuren. Al onze producten zijn duurzaam en met zorg uitgekozen. Hierdoor bieden wij de beste producten en krijgt u gegarandeerd een goede service. Naast loopwagens hebben we ook een breed aanbod aan kinderfietsen, driewielers en loopauto’s.