Vakantiesluiting van 30 juli t/m 17 augustus
Gratis verzending vanaf 25 euro!
Alles uit eigen voorraad geleverd
Webshopkeurmerk
Frozen fietshelmen, dit zijn de leukste
30-05-2024

Frozen fietshelmen, dit zijn de leukste

Fietsen is voor kinderen een goede en leerzame activiteit. Het vereist een goede balans en zorgt voor een stukje zelfstandigheid bij de kinderen. Ook is het een leuke manier van bewegen voor ze. Of ze nu rondjes gaan rijden in de buurt, naar school fietsen of als je met het gezin op pad gaat, veiligheid is van groot belang. Een veiligheidsuitrusting die zeer belangrijk is, is de fietshelm. Gelukkig zijn er tegenwoordig vele fietshelmen verkrijgbaar die kinderen beschermen én leuk zijn voor kinderen om te dragen. Bij Kidsbikes.nl hebben we de leukste Frozen fietshelmen en nog vele andere thema’s.
 

Het belang van een goede fietshelm

Het dragen van een fietshelm is een belangrijke veiligheidsmaatregel voor kinderen die fietsen. Fietsen is een goede manier voor kinderen om actief te blijven en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen, maar het brengt toch een aantal risico’s met zich mee. Een helm zorgt voor een veilige situatie voor het kind op de fiets. Daarnaast draagt het ook bij aan het veiligheidsbewustzijn van kinderen. Ze krijgen het bewustzijn dat fietsen gevaarlijk kan zijn en zullen hierdoor extra voorzichtig zijn. Of het nu een fiets met twee wielen is of een driewieler, veiligheid is altijd belangrijk.
 

Frozen fietshelmen van Kidsbikes.nl

Hoe leuk is een Frozen fietshelm voor jouw kind? Als ze al liefhebber van Frozen zijn, dan willen ze waarschijnlijk extra graag de helm dragen. Dit zorgt dan weer voor extra veiligheid. Win-win situatie dus! Frozen is een van de meest geliefde kinderfilms van de afgelopen jaren. Voor fans van Elsa en Anna zijn er mooie Frozen-thema fietshelmen verkrijgbaar. Een Frozen fietshelm maakt elke fietstocht extra speciaal en zorgt ervoor dat kinderen de helm met trots dragen.
 
Wel is het zeer belangrijk dat de helm een goede pasvorm en kwaliteit heeft. Let dus goed op of je kind de helm goed past. Als dit niet het geval is, moet de kinderhelm niet enkel gedragen worden omdat het een Frozen helm is.
 
Het is belangrijk dat de helm stevig, maar wel comfortabel op het hoofd van je kind zit. Meet de hoofdomtrek van je kind en kies op basis hiervan de juiste maat. Veel helmen hebben verstelbare riemen en een draaiknop aan de achterkant om de pasvorm te optimaliseren. Gebruik dit vooral. Ook moet de helm enige ventilatie bieden. Zorg ervoor dat de helm voldoende ventilatiegaten heeft om oververhitting te voorkomen. Als je rekening houdt met deze factoren en de Frozen helm biedt dit allemaal, dan is het een ontzettend goede en vooral leuke keuze voor je kind.
 

Een Frozen fietshelm voor jouw kind kopen bij Kidsbikes.nl

Ben jij op zoek naar een fietshelm voor jouw kind? Een Frozen fietshelm of een andere? Dan ben je bij Kidsbikes.nl op de juiste plek. In ons assortiment hebben wij vele fietshelmen van goede kwaliteit, zodat jouw kind veilig kan fietsen. Merken uit ons assortiment als Volare, Stamp en Kiddimoto bieden een uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs en het zijn ook nog eens erg leuke helmen voor kinderen. Naast Frozen fietsen hebben we ook thema’s als Barbie, Minnie Mouse en Disney Cars. Zo is er altijd een leuk thema of andere kleur die jouw kind leuk vindt.