Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Alles uit eigen voorraad geleverd
Gratis verzending vanaf 25 euro!
Alpina zomeractie - Klaar voor de start!
28-06-2019

Alpina zomeractie - Klaar voor de start!

ALPINA ZOMERACTIE - KLAAR VOOR DE START!

De bekende Alpina Cargo verschijnt deze zomer in matte pastelkleuren in combinatie met stoere grijze banden met zwarte sidewalls. De stoere decals op de jongensfietsen en de shiny folie decals op de meisjesfietsen maken de stevige transportfiets helemaal af! De fiets is zeer geschikt voor accessoires (bijvoorbeeld kratjes, snelbinders etc) en lijkt daarmee helemaal op de fiets van papa en mama.

Ter introductie van de vernieuwde Alpina Cargo ontvangt u tijdens de actieperiode bij aankoop van een nieuwe kleur Alpina Cargo een Mepal lunchset naar keuze t.w.v. €18,98! Deze set bestaat uit een gedecoreerde lunchbox en pop-up drinkfles. De perfecte back-to-school combinatie: een nieuwe fiets én een handige lunchset! De actieperiode loopt t/m 30 september 2019.


De actie geldt voor de Alpina Cargo in de nieuwe kleuren in de maten 16", 18", 20" en 22". De jongensfietsen zijn er in twee kleuren: Space Black Matt​ en Vintage Blue Matt​. De meisjesfietsen in de maten 16" en 18" zijn er in Light Green Matt, Pearl Pink Matt en Provence Blue Matt​. Het frame van de meisjesfietsen heeft speciaal voor de zomeractie een hip en nieuw design gekregen! De grotere fietsen in de maten 20" en 22" zijn er in Dream Blue Matt, Fuchsia Pink Matt en Vintage Gold Matt. 

Klik hier voor een compleet overzicht van alle modellen!